فایل سل

دانلود باکیفی ترین و بروز ترین فایل های مجموعه بزرگ فایل سل

فایل سل

دانلود باکیفی ترین و بروز ترین فایل های مجموعه بزرگ فایل سل

تکنولوژی تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استانداردهای لازم (word)

فرمت فایل : ورد تعداد صفحه :53 تکنولوژی تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استانداردهای لازم       فهرست عنوان صفحه فصل 1: اهمیت صنایع گوشت و تقش ترکیبات آن از دیدگاه تغذیه   1-1 مقدمه   1-2 تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان   1-3 تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در ایران   1-4 اوضاع فعلی فرآورده‌های گوشتی در ایران   1-5 انواع گوشت   1-6 ترکیبات گوشت و اهمیت آن از دیدگاه تغذیه   1-6-1 پروتئین گوشت   ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.