فایل سل

دانلود باکیفی ترین و بروز ترین فایل های مجموعه بزرگ فایل سل

فایل سل

دانلود باکیفی ترین و بروز ترین فایل های مجموعه بزرگ فایل سل

پاورپوینت مدیریت رفتار سازمانی 306 اسلاید

306 اسلاید نقش رفتار در سازمان شناخت و بکارگیری رفتار صحیح ، محیط سازمان را جالبتر و جذابتر و میزان بهره وری ( Productivity ) آن را افزایش می دهد ابعاد سه گانه مدیریت 1- بعد فنی : قدرت بکارگیری فنون ، روش ها و دانش 2- بعد انسانی : قدرت تشخیص و توانایی کار با مردم و بوسیله آنها 3- بعد ادراکی : شناخت پیچیدگی های کل سازمان نگرش رفتار سازمانی به کارکنان گرایش رفتار سازمانی نوین معتقد است که کارکنان بسیار پیچیده اند و برای درک آنها باید از پژوهش تجربی کمک گرفت ویژگی های رفتار سازمانی ...

دانلود فایل تحقیق روال ثبت یک شرکت در ایران 71صفحه

انواع شرکت‌ها و طریقه‌ی ثبت آنها در ایران  در این نوشتار که راجع به ثبت شرکته های تجاری است؛ ‌ابتدا به معرفی مختصری از شرکت‌های تجاری هشت‌گانه پرداخته، سپس مدارک ثبت هر شرکت را نام برده و بعد از آن رویه‌ی عملی مراحل ثبت را به طورکلی توضیح داده‌ام. 1 - تعریف شرکت سهامی عام‌ شرکت سهامی‌عام، شرکتی است بازرگانی (‌ولو اینکه موضوع عملیات آن، امور بازرگانی نباشد) که سرمایه‌‌ی آن به سهام، تقسیم‌شده که بخشی از این سرمایه از طریق فر ...

دانلود فایل تحقیق روال ثبت یک شرکت در ایران 71صفحه

انواع شرکت‌ها و طریقه‌ی ثبت آنها در ایران در این نوشتار که راجع به ثبت شرکته های تجاری است؛ ‌ابتدا به معرفی مختصری از شرکت‌های تجاری هشت‌گانه پرداخته، سپس مدارک ثبت هر شرکت را نام برده و بعد از آن رویه‌ی عملی مراحل ثبت را به طورکلی توضیح داده‌ام. 1 - تعریف شرکت سهامی عام‌ شرکت سهامی‌عام، شرکتی است بازرگانی (‌ولو اینکه موضوع عملیات آن، امور بازرگانی نباشد) که سرمایه‌‌ی آن به سهام، تقسیم‌شده که بخشی از این سرمایه از طریق فروش سه ...

پاورپوینت طرح درس و اهداف درس مدیریت استراتژیک در رشته مدیریت بازرگانی 278 اسلاید

278 اسلاید طرح درس و اهداف درس مدیریت استراتژیک در رشته مدیریت بازرگانی : استراتژی تصویر جامعی از هدفهای بلند مدت، مقاصد و هدفهای کوتاه مدت و سیاستها و برنامه های عمده برای تحقق هدفهایی است که در آن رسالت موجود یا آتی سازمان و شخصیت موجود یا آتی سازمان تب ی ین شده است . درتعریف مزبور مفاهیم زیر جلب نظر می کند: داشتن تصویر جامع از محیط اطراف سازمان و تعیین جایگاه سازمان در آن ،در این مسیر سازمان میتواند تهدید ها و فرصت ناشی از عناصر محیطی را شناخته و با توجه به توانمندی و استعداد ...

دانلود فایل تحقیق و کارآموزی کارخانه اجاق گاز 46صفحه

مواد اولیه مورد نیاز در کارخانه به انبار انتقال داده می شود و در آنجا نگهداری می شود و توسط واحد کنترل کیفیت بازرسی می شود . در انبار از مواد اولیه وارده از نظر نوع تعداد و قیمت لیست تهیه شده وارد کامپیوتر می شود . کلا مواد اولیه موجود در انبار به دو دسته تقسیم می شوند : 1-1 مواد اولیه مورد نیاز که توسط خود کارخانه ساخته می شود : این مواد بر حسب نیاز کارخانه ساخته و شرایط استاندارد را دارا می باشد . با وجود اینکه این قطعات توسط خود کارخانه ساخته شده و در ساخت آن واحد کنترل کیفیت نظارت دارد . ...

دانلود فایل تحقیق و کارآموزی کارخانه اجاق گاز 46صفحه

مواد اولیه مورد نیاز در کارخانه به انبار انتقال داده می شود و در آنجا نگهداری می شود و توسط واحد کنترل کیفیت بازرسی می شود . در انبار از مواد اولیه وارده از نظر نوع تعداد و قیمت لیست تهیه شده وارد کامپیوتر می شود . کلا مواد اولیه موجود در انبار به دو دسته تقسیم می شوند : 1-1 مواد اولیه مورد نیاز که توسط خود کارخانه ساخته می شود : این مواد بر حسب نیاز کارخانه ساخته و شرایط استاندارد را دارا می باشد . با وجود اینکه این قطعات توسط خود کارخانه ساخته شده و در ساخت آن واحد کنترل کیفیت نظارت دارد . ...

پاورپوینت فرایند تحلیل سلسله مراتبی 81 اسلاید

81 اسلاید اصول فرایند تحلیل سلسله مراتبی اصل 1. شرط معکوسی ( Reciprocal Condition ) اصل 2. همگنی           ( Homogeneity ) اصل 3. وابستگی          ( Dependency ) اصل 4. انتظارات       ( Expectation ) شرط معکوسی اگرترجیح عنصر A بر عنصر B برابر n باشد ترجیح عنصر B بر عنصر A برابر n / 1 خواهد بود .          ...

دانلود فایل تحقیق کارخانه روغن نباتی 17صفحه

روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزای اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده که یک گرم آن حدود 2/9 کیلوکالری انرژی در بدن تولید می کند. همچنین غذای طبخ شده و چربی مزه و طعم مطلوبی را در بر دارد. یک فرد در کشورهای صنعتی در طول عمر خودش در حدود 3 تن روغن و چربی مصرف می کند که بیش از نصف این مقدار به صورت روغن یا چربی غیر قابل رؤیت مانند پنیر، سوسیس و کالباس و گوشت و نظیر اینها می باشد  اما در کشور های در حال توسعه مصرف چربی و روغن کمتر از مقدار پیشنهاد شده توسط WHOاست. از 134 ...